Vuurwerk Houten

De vuurwerkspecialist voor regio Houten
N

Vuurwerkspecialist

N

170+ artikelen

N

Direct bestellen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Vuurwerk kopen Utrecht

Wilt u komende Oud & Nieuw ook weer vuurwerk kopen in Utrecht? Bestel dit dan bij Vuurwerk Houten. Wij houden ons sinds 2008 bezig met de vuurwerkverkoop in Utrecht. Door de jaren heen hebben wij een assortiment opgebouwd met meer dan 170 verschillende vuurwerkartikelen dus wij hebben voor iedereen wat leuks. U kunt onze vuurwerkwinkel vinden in Houten, net buiten Utrecht en om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u uw vuurwerk ook online bestellen in onze webshop. U kunt hier praktisch al het vuurwerk uit ons assortiment bestellen, zolang de voorraad strekt. Bij vragen of als u op zoek bent naar een specifiek artikel horen wij dat uiteraard graag van u.

Vuurwerk kopen in Utrecht dat u het hele jaar door mag afsteken

Tot voor kort waren sterretjes het enige vuurwerk dat u het hele jaar door af mocht steken. Sinds 2012 is de regelgeving hierover versoepeld en hebben wij zogenoemd categorie 1 vuurwerk in ons assortiment opgenomen, dat u kunt bestellen in onze webshop. Zo kunt u ook gedurende het jaar nog eens voor een knalfeestje zorgen! Als u hiervoor liever langskomt bij onze vuurwerkwinkel bij Utrecht, dan kunt u ons het beste eventjes bellen voor de openingstijden die wij er buiten het seizoen op nahouden.

Wij hebben regelmatig bijzonder vuurwerk in onze vuurwerkwinkel bij Utrecht

Tijdens de vuurwerkverkoop hebben wij in onze vuurwerkwinkel bij Utrecht regelmatig bijzonder vuurwerk van gerenommeerde merken als Pro-line in ons assortiment opgenomen. Zo kunnen wij onze klanten altijd iets bijzonders bieden en onderscheiden wij ons van de concurrentie. En om vuurwerk bestellen in Utrecht nog iets aantrekkelijker te maken hebben wij altijd leuke acties waarbij u gratis vuurwerk kunt krijgen bij bestellingen boven een bepaald bedrag. Kijkt u snel op onze website voor de acties die wij dit jaar hebben lopen en plaats uw bestelling zodra dit weer mogelijk is.

Contact bij vragen

Als u vragen heeft over het vuurwerk dat u bij ons in Utrecht kunt kopen of wanneer u op de hoogte wilt blijven van de geldende regels voor de vuurwerkverkoop in Nederland, dan zijn wij u bij Vuurwerk Houten graag van dienst. Ook als u vuurwerk wilt kopen van een bepaald merk dat wij momenteel niet in de vuurwerkverkoop in onze winkel bij Utrecht hebben opgenomen, horen wij graag van u. Hiervoor kunt u ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 030-2443573. Onze medewerkers kunnen al uw vragen naar volle tevredenheid beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht